fbpx

Λαρεντζάκης: «Είμαστε στο 100%, δεν μας βαραίνει ότι μας θεωρούν φαβορί για μετάλλιο»

Λαρεντζάκης: «Είμαστε στο 100%, δεν μας βαραίνει ότι μας θεωρούν φαβορί για μετάλλιο»

Ο Έλληνας περιφερειακός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- για την ετοιμότητα της Εθνικής Ομάδας ενόψει Ευρωμπάσκετ, στο παρασκήνιο της εκδήλωσης για τον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για το τουρνουά. Η ομάδα είναι στο 100%, ειδικά από τη στιγμή που θα γυρίσουν και οι τραυματίες. Υπάρχει ενθουσιασμός και θέλουμε να πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα για να έρθει κάτι καλό. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι – παιχνίδι μέχρι τα νοκ άουτ και από ‘κει και πέρα, βλέπουμε».

Για τον τίτλο του φαβορί για τα μετάλλια: Δεν μας βαραίνει το γεγονός ότι μας θεωρούν φαβορί για μετάλλιο. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, δε θέλουμε να βάζουμε υψηλούς στόχους. Ξέρουμε ότι τα τουρνουά κρύβουν παγίδες, οπότε πάμε συγκεντρωμένοι παιχνίδι – παιχνίδι.

Για την ετοιμότητα της ομάδας: Η ετοιμότητα μας θα παίξει μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια του ομίλου, το πόσο θα είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Παίζουμε με την Ιταλία δεύτερη αγωνιστική, θα έχει γεμίσει το γήπεδο, οπότε αυτό θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Έχουμε δουλέψει τόσο καλά που πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει.

Για τις απουσίες από την προετοιμασία: Το γεγονός ότι δεν έχουμε δουλέψει όλοι μαζί στην προετοιμασία, μας προβληματίζει. Αλλά τα παιδιά έχουν δουλέψει ατομικά και θα είναι έτοιμοι, οπότε θα είναι και η ομάδα έτοιμη.

Για την βοήθεια του ΟΠΑΠ: Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του ΟΠΑΠ και τον ευχαριστούμε πολύ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ