fbpx

Ιτούδης: «Έχω πολύ μεγάλη πίστη για ό,τι κάνουμε»

Ιτούδης: «Έχω πολύ μεγάλη πίστη για ό,τι κάνουμε»

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο παρασκήνιο της εκδήλωσης για την «χρυσή» υποστήριξη του ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως έχει μεγάλη πίστη για τη δουλειά που γίνεται στα εσωτερικά της Εθνικής Ομάδας. Παράλληλα, μίλησε για το Ευρωμπάσκετ, τους τραυματισμούς των παικτών αλλά και για τον τίτλο του φαβορί.

Ο κ. Ιτούδης ανάφερε, αρχικά: Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τόσο πολλών Μέσων, κάτι που υποδηλώνει το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου. Ο προετοιμασία κύλησε μετ’ εμποδίων. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια. Πολλούς τραυματισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία μοιάζει με σπριντ. Ωστόσο έχουμε περίσσια θέληση να γίνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι στιγμής είναι η αθλητικότητα της. Δίνει μεγάλες μάχες.

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Περιμένουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο. Θέλω να δω πως είναι οι Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης και Παπαπέτρου. Θεωρώ ότι κάποιοι απ’ αυτούς θα μετέχουν σε κάποιο μέρος της προπόνησης και περιμένω για να έχω και εγώ μια εικόνα».

Για το αν θα ταξιδέψουν όλοι στο Μιλάνο: «Υπάρχει μια σκέψη αλλά περιμένω και την τελευταία προπόνηση για να το αποφασίσω».

Για την ευχή του για το Ευρωμπάσκετ: «Να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο υγιείς και συγκεντρωμένοι στην καθημερινότητα μας. Να ερχόμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά, ούτως ώστε να δώσουμε τον καλύτερο αγώνα. Αυτή είναι η ουσία».

Για το ότι η Ελλάδα θεωρείται φαβορί για τα μετάλλια: «Έχω πολύ μεγάλη πίστη για ό,τι κάνουμε, μα πάνω απ’ όλα θέλω να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Η καθημερινότητα μας επιτάσσει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες της δουλειάς μας».

Για τη στήριξη του ΟΠΑΠ: «Ο χρυσός μας χορηγός, είναι αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια και τον ευχαριστούμε για αυτό. Ελπίζουμε να τους κάνουμε υπερήφανους και αυτούς αλλά και τους Έλληνες, οι οποίοι έδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα. Η προσπάθεια των παικτών στο γήπεδο, δεν τους αδικεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ