fbpx

Ευρωμπάσκετ: Με 14 παίκτες αναχωρεί η Εθνική για Μιλάνο

Ευρωμπάσκετ: Με 14 παίκτες αναχωρεί η Εθνική για Μιλάνο

Επί ιταλικού εδάφους θα αποφασίσει ο Δημήτρης Ιτούδης για την τελική 12άδα της εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ.

Με 14 παίκτες θα αναχωρήσει, αύριο Τετάρτη, για το Μιλάνο η αποστολή της εθνικής ομάδας. Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για να δηλώσει την τελική 12άδα (αύριο λήγει η διορία) αφού θα περιμένει και την προπόνηση της Τετάρτης, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σίγουρος για την κατάσταση των τραυματιών.

Κώστας Αντετοκούνμπο (περισσότερο) και Κώστας Σλούκας συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή τα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με την πορεία των τραυματισμών τους και σε περίπτωση που αποφασιστεί πως κάποιος από τους δύο δεν μπορεί να είναι στην επιθυμητή κατάσταση, τότε ο ομοσπονδιακός προπονητής θα αποφασίσει ανάλογα.

Οι 14 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την αποστολή της εθνικής ομάδας την Τετάρτη στο Μιλάνο είναι οι:

Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ