fbpx

“Χρυσός” υποστηρικτής της Εθνικής ο ΟΠΑΠ – «Θα σκεφτόμαστε τα εκατομμύρια των Ελλήνων»

“Χρυσός” υποστηρικτής της Εθνικής ο ΟΠΑΠ – «Θα σκεφτόμαστε τα εκατομμύρια των Ελλήνων»

Ο ΟΠΑΠ είναι ο «χρυσός» χορηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και βασικός υποστηρικτής στο ταξίδι της «Γαλανόλευκης» για το Ευρωμπάσκετ.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/8) στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, η σύσσωμη η Εθνική Ομάδα, φιλοξενήθηκε από τον ΟΠΑΠ, παρουσιάζοντας την συνεργασία των δύο πλευρών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες της «επίσημης αγαπημένης», ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Λιόλιος και φυσικά το προπονητικό team.

Στην εκδήλωση δεν συμμετείχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και ο αδερφός του, Κώστας. Ο δεύτερος, όμως, έδωσε το παρών στις αναμνηστικές φωτογραφίες στο τέλος.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, αναφέροντας: «Έχουμε τη θετική σας ενέργεια και υποστήριξη βλέποντας τους Έλληνες να γεμίζουν το ΟΑΚΑ. Αυτό δείχνει την ευθύνη της Εθνικής απέναντι στον κόσμο. Αυτή η συνεργασία που έχουμε με τον ΟΠΑΠ είναι παραπάνω από σημαντική από κάθε άποψη. Δίπλα μου έχω το καλύτερο στα και τους καλύτερους παίκτες.  Όλοι μαζί μια γροθιά. Αυτή η Εθνική ομάδα δεν ξέρω τι θα καταφέρει αλλά αυτό που έχει καταφέρει είναι να δώσει ελπίδα στους Έλληνες». 

Στην δική του τοποθέτηση, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα σκεφτόμαστε τα εκατομμύρια των Ελλήνων και θα κατορθώσουμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Τέλος, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε με τη σειρά του: «Σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχεις παίκτες εντός και εκτός γραμμών. Ο ΟΠΑΠ έχει στηρίξει την προσπάθεια μας. Είναι ηθική μας υποχρέωση να πάμε να παλέψουμε και έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και ευχές από κόσμο που έχει δίψα και αγάπη για την ομάδα. Είναι ηθική υποχρέωση να παλέψουμε για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ