fbpx

Στο PAOK SPORTS ARENA ο Βιεϊρίνια

Στο PAOK SPORTS ARENA ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρέθηκε στο PAOK SPORTS ARENA παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Αντρέ Βιεϊρίνια, βρίσκεται συχνά στο PAOK SPORTS ARENA, αφού όποτε του επιτρέπει το πρόγραμμά του και παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Σήμερα (29/8) βρέθηκε στην προπόνηση για να πάρει μια πρώτη γεύση, αλλά και για να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους.

«Η επίσκεψη του Andre Vieirinha ήταν ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, δείχνει πάντα την αγάπη του για την ομάδα μπάσκετ. Ο Vieirinha εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο και παρακολούθησε ένα μέρος από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ.

Τον Andre Vieirinha υποδέχτηκαν στο PAOK Sports Arena ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco κ.κ Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, ενώ τον καλωσόρισε ο προπονητής της ομάδας Αριστείδης Λυκογιάννης. Εκτενή συζήτηση είχε μαζί του ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, καθώς οι δυο αρχηγοί γνωρίζονται από παλιά και μετά από ένα χρόνο είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά»,
ανέφερε η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ