fbpx

Παραμένει στους Ουίζαρντς ο Μπιλ με νέο συμβόλαιο

Παραμένει στους Ουίζαρντς ο Μπιλ με νέο συμβόλαιο

Νέα τροπή στην υπόθεση του Μπράντλεϊ Μπιλ, αφού τα δημοσιεύματα τον ήθελαν μακριά από τους Ουίζαρντς τελικά ανανέωσε για τα επόμενα 5 χρόνια με συμβόλαιο αξίας 251 εκατ. δολαρίων.

Τα σενάρια έθεταν τον σούπερ σταρ της ομάδας της Ουάσινγκτον, Μπράντλεϊ Μπιλ, σε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και στους Ουίζαρντς, όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του στο «Forbes» αποκάλυψε πως θα παραμείνει στον σύλλογο .

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο κόσμος με κοιτάζει σαν τρελός, αλλά έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω τα πράγματα να δουλέψουν εδώ και να κερδίσω. Αυτή είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Είναι εξαιρετικά πιστοί, έχω εξαιρετική σχέση με τους ιδιοκτήτες και με το front office μας.

Νιώθω ότι αν κερδίσω ένα πρωτάθλημα στους Ουίζαρντς, η δουλειά που έγινε, με όλα όσα έχω περάσει και όλες τις αντιξοότητες και τα σκαμπανεβάσματα που έχω υποφέρει, θα έκανε τον τίτλο πολύ πιο γλυκό, πιο αξιόλογο. Λατρεύω τη ρουτίνα και μερικές φορές να πηγαίνω ενάντια σε όλες τις πιθανότητες».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μπιλ, πήρε το μάξιμουμ συμβόλαιο από τους Ουίζαρντς που θα του προσφέρει 251 εκατ. δολάρια για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ