fbpx

Εθνική Ισπανίας: Αλμπέρτο Ντίαθ ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Γιουλ

Εθνική Ισπανίας: Αλμπέρτο Ντίαθ ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Γιουλ

Ο Αλμπέρτο Ντίαθ στους «φούριας ρόχας» προκειμένου να καλύψει το κενό του άτυχου, Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος τραυματίστηκε.

Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν ο μεγάλος άτυχος της εθνικής Ισπανίας, καθώς ο 34χρονος Ισπανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη δεν είναι σοβαρός, αλλά θα τον εμποδίσει από το να πάρει μέρος στην αποστολή της «ρόχα» που θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα στις 30 Αυγούστου.

Ετσι τη θέση του θα καλύψει ο Αλμπέρτο Ντίαθ, ο οποίος είχε «κοπεί» στην προετοιμασία της εθνικής Ισπανίας.

«Ο Αλμπέρτο Ντίαθ επανέρχεται για να ενισχύσει τη θέση του πόιντ γκαρντ, μια θέση που δέχτηκε άλλο ένα σκληρό χτύπημα με τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ. Ο Αλμπέρτο ολοκλήρωσε με την ομάδα του την τελευταία φάση της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Ιουλίου. Γνωρίζουμε ότι έχει δουλέψει πολύ καλά με τον σύλλογο και ότι έχει αναρρώσει πλήρως και σε καλή κατάσταση. Ήταν πάντα μέλος της ομάδας μας, συμμετέχοντας σε πολλές συγκεντρώσεις. Γνωρίζει τέλεια τα συστήματα, τις αξίες και τις αρχές μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το ρόστερ: Λορένζο Μπράουν, Χουάν Νούνιες, Χάιμε Φερνάντεθ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ντάριο Μπριθουέλα, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, Ρούντι Φερνάντεθ, Ζοέλ Πάρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Χάιμε Πραντίγια, Ουσμάβ Γκαρούμπα, Σέμπας Σάινθ, Φραν Γκουέρα, Ουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ