fbpx

Πρώτη «μάχη» για την εθνική Ελλάδος στο Βελιγράδι

Πρώτη «μάχη» για την εθνική Ελλάδος στο Βελιγράδι

Η Εθνική Ελλάδος μπαίνει στην τελική φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς απόψε (25/08, 21:00) τίθεται αντιμέτωπη με την Σερβία στο Βελιγράδι.

Ενα από τα πιο δυνατά παιχνίδια που θα δώσει η «γαλανόλευκη» στη συγκεκριμένη φάση του Μουντομπάσκετ, είναι αυτό κόντρα στην Σερβία. Κι αυτό διότι απέναντι της θα βρει τον δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς και τον δις MVP του Final Four της Euroleague, Βασίλιε Μίσιτς.

Η «Stark Arena» αναμένεται κατάμεστη από 18.000 Σέρβους φιλάθλους, οι οποίοι με τη φωνή τους θα υποστηρίξουν την εθνική τους ομάδα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της εθνικής Ελλάδος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη. Ωστόσο, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά και οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απόψε (25/8) εκτός έδρας την Σερβία στις 21:00 και θα ακολουθήσει ο εντός έδρας αγώνας με το Βέλγιο, την Κυριακή (28/8) στις 20:00 στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ