fbpx

Σλούκας: «Ο Γιάννης δεν είναι γήινος»

Σλούκας: «Ο Γιάννης δεν είναι γήινος»

Ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gazzetta μίλησε για τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την νοοτροπία της «γαλανόλευκης» ομάδας.

Η Ελλάδα είναι προ των πυλών για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εν συνεχεία θα επικεντρωθεί στον βασικό της στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Eurobasket 2022 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Ο Κώστας Σλούκας όπως και στον Ολυμπιακό, έτσι και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελεί βασικό παράγοντα του τρόπου παιχνιδιού συνθέτοντας μία πολύ δυνατή περιφέρεια μαζί με τους Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ αναφερόμενος στη φετινή προσπάθεια είπε, «το στοίχημα είναι να γίνουμε ομάδα και να βάλουμε τις πινελιές που θέλει ο προπονητής μας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Εχουμε κατεβάσει το κεφάλι πιο κάτω γιατί η επιτυχία δεν είναι εύκολη».

Ο Σλούκας φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πως είναι να έχεις συμπαίκτη σου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν εκ των κορυφαίων παικτών παγκοσμίως:
«Ο Γιάννης σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Είναι γήινος στη συμπεριφορά, αγωνιστικά δεν είναι γήινος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ