fbpx

Προμηθέας Πάτρας: Το Σάββατο η «πρώτη» – Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Προμηθέας Πάτρας: Το Σάββατο η «πρώτη» – Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας για τους Πατρινούς.

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 20 Αυγούστου στο «Promitheas Park». Στις 23 του μηνός οι «Αχαιοί» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ στις 24 θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Στις 3 Σεπτεμβρίου ο Προμηθέας θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο «Δ. Τόφαλος», χωρίς την παρουσία φιλάθλων, με το φιλικό να είναι προπονητικού χαρακτήρα. Έπειτα θα ακολουθήσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα, όπου στις 9 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό Νικαίας και στις 10 του μήνα, το Περιστέρι.

Από ‘κει και έπειτα, οι φίλοι του Προμηθέα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, αφού θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα δυνατών φιλικών. Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Σεπτεμβρίου, οι «πορτοκαλί» θα υποδεχτούν το Περιστέρι, στις 17/9 θα φιλοξενήσουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ ο κύκλος των φιλικών θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου θα αναμετρηθούν με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ