fbpx

Ισπανία-Ελλάδα 87-80: Το πάλεψε αλλά “λύγισε” η Εθνική

Ισπανία-Ελλάδα 87-80: Το πάλεψε αλλά “λύγισε” η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να πάρει δεύτερη νίκη κόντρα στους Ισπανούς μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς παρά την προσπάθειά της ηττήθηκε 87-80 στη Μαδρίτη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και παρουσίασε δυο πρόσωπα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Ιτούδης δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου να σχηματίσει καλύτερη άποψη για το ρόστερ της ομάδας, εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας. Πέρα από τον αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς από το ματς απουσίασαν και οι τραυματίες Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Σλούκας.

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους, ενώ ο Ταίλερ ΝτόρσεΪ σημείωσε εννέα. Στους οκτώ πόντους ο Νικ Καλάθης. Από την πλευρά των Ισπανών, κορυφαίος ήταν ο Ερνάνγκομεθ με 23 πόντους και δέκα ριμπάουντ, κάνοντας double double. Ο Χάιμε Πραντίγια είχε δώδεκα πόντους και ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ είχε δέκα πόντους.

Οι Ισπανοί πήραν το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα και το κράτησαν έως το τέλος. Η πρώτη περίοδος τελείωσε με τους “φούριας ρόχας” στο +1 (22-21), ενώ το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους (45-40). Στην επανάληψη, οι Ισπανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με την ελληνική ομάδα να κυνηγάει στο σκορ και στο τέλος της τρίτης περιόδου, η διαφορά ανέβηκε στους έξι πόντους (67-61). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στην τέταρτη περίοδο, με την ισπανική ομάδα να φτάνει τελικά στη νίκη 87-80.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 45-40, 67-61. 87-80

Οι πόντοι:

Ισπανία: Μπράουν 8, Πραντίγια 12, Ρ. Φερνάντες 6, Χ. Φερνάντες 6, Μπριζουέλα 7, Γ. Ερνάνγκομεθ 23, Γιουλ 6, Γκουέρα 4, Χ. Ερνάνγκομεθ 10

Ελλάδα: Ντόρσεϊ 9, Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 7, Αγραβάνης 24, Καλάθης 8, Μποχωρίδης 5, Παπανικολάου 5, Παπαπέτρου 8, Κ. Αντετοκουνμπο 6, Κασελάκης 5, Θ. Αντετοκούνμπο 1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ