fbpx

Ελλάδα: Ο Παπανικολάου δε θέλει να ξεχωρίζουν τον Γιάννη

Ελλάδα: Ο Παπανικολάου δε θέλει να ξεχωρίζουν τον Γιάννη

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πως δεν πρέπει να ξεχωρίζει κανένας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την υπόλοιπη Εθνική Ελλάδος.

Ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της “επίσημης αγαπημένης” κόντρα στην Ισπανία και συμπλήρωσε πως είναι ευλογία να παίζει δίπλα στον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς. Αναλυτικά, ο Παπανικολάου δήλωσε:

Για το ματς: «Δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες είναι έτοιμη. Είναι ένα χρήσιμο φιλικό για να δεις σε τι ετοιμότητα είσαι. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι νομίζω, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα να δουλέψουμε και σήμερα ήταν μία ευκαιρία να τροφοδοτήσουμε τις προπονήσεις μας με τα λάθη μας».

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Δεν είναι ο Γιάννης και η Εθνική.. Είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά αυτό και το έχει πει και ο Γιάννης. Αλλά είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη, να σου ανοίγει διαδρόμους. Θέλουμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί θα μας κάνουν καλύτερους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ