fbpx

Εθνική Ομάδα: Χωρίς Σλούκα, Παπαγιάννη και «κομμένους»

Εθνική Ομάδα: Χωρίς Σλούκα, Παπαγιάννη και «κομμένους»

Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα ενισχύσουν την Εθνική Ομάδα στα φιλικά με την Ισπανία. «Έκοψε» πέντε ο Δημήτρης Ιτούδης. 

Με δύο σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί η Εθνική μας Ομάδα την Τρίτη στο φιλικό παιχνίδι με την Ισπανία, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και σε αυτό που θα ακολουθήσει την Πέμπτη στη Μαδρίτη. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες τόσο του Κώστα Σλούκα, όσο και του Γιώργου Παπαγιάννη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο άσος του Ολυμπιακού προτιμήθηκε να μείνει πίσω για να συνεχίσει το έντονο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος να ενταχθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο τέλος της εβδομάδας. 

Εκτός από τους δύο, στην αποστολή της Εθνικής δεν θα βρίσκονται και άλλοι πέντε παίκτες. Πρόκειται για τους πρώτους που «κόπηκαν» από τη συνέχεια των προπονήσεων. Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός ενημέρωσε για την απόφαση του να μην συνεχίσουν τους Αλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Ομηρο Νετζήπογλου, Λευτέρη Μαντζούκα και Γιώργο Τσαλμπούρη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ