fbpx

Σακίλ Ο’Νιλ: Σπουδαία πρωτοβουλία για τα παιδιά

Σακίλ Ο’Νιλ: Σπουδαία πρωτοβουλία για τα παιδιά

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’Νιλ συνεχίζειστις φιλανθρωπικές πράξεις που μας έχει συνηθίσει. Μετά την περιοδεία του στην Ευρώπη ως DJ Diesel, ο Ο’Νιλ επιστρέφει δίνοντας αγάπη και καλοσύνη σε κοινότητες καθώς θα συνεργαστεί με τον πρώην παίκτη των Ατλάντα Φάλκονς , Χούλιο Τζόουνς και τον επιχειρηματία Γουίλιαμ Πλατ, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση που ονομάζεται «Back 2 School».
«Μου αρέσει να βοηθάω τα παιδιά σε όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές κοινότητες», είπε ο Ο’Νιλ. «Είμαι παθιασμένος με αυτό και είναι σημαντικό για μένα να βεβαιωθώ ότι θα τα καταφέρουν. Οπότε ήθελα οπωσδήποτε να υποστηρίξω την επιστροφή στο σχολείο μέσω του ιδρύματος The B.A.N.K γιατί πρόκειται να βοηθήσει πολλά παιδιά».
Η εναρκτήρια εκδήλωση πρόκειται να προσφέρει στα παιδιά στη περιοχή του Γουέστσαϊντ της Ατλάντα σχολικές στολές και προμήθειες.
Πριν από δύο εβδομάδες, ο 50 χρόνος πρώην σέντερ επισκέφτηκε το Boys & Girls Club στην πολιτεία της Τζώρτζια όπου συναντήθηκε με παιδιά και εφήβους, ενώ θαύμασε επίσης το νέο κτίριο που πήρε το όνομά του. Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια πέρυσι.
«Είμαι εδώ. Κάνω πολλά πράγματα στην κοινότητα και συνειδητοποίησα ότι δεν είχαν ένα μέρος όπου μπορούν να πάνε», είπε ο Ο’Νιλ. «Είδα ότι αυτό το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο και είπα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την εγκατάσταση για το «Boys & Girls Club».
Πριν πάει για την ευρωπαϊκή του περιοδεία, ο «Σακ» είχε αγοράσει σε ένα νεαρό ζευγάρι στο Ντάλας ένα νέο πλυντήριο ρούχων και μια τηλεόραση 70 ιντσών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ