fbpx

Παναθηναϊκός: Χαρούμενος ο Καλαϊτζάκης για την επιστροφή του

Παναθηναϊκός: Χαρούμενος ο Καλαϊτζάκης για την επιστροφή του

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν έκρυψε τη χαρά του, που θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως ήταν ένα όνειρο που είχε με τον αδερφό του, να αγωνιστούν μαζί στο “τριφύλλι”. Επίσης, ο Καλαϊτζάκης δήλωσε πως η θητεία του στο ΝΒΑ τον βοήθησε να αποκτήσει εμπειρίες, για να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Καλαϊτζάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: ““Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της“.

Για τη συνύπαρξή του με τον αδερφό του στους “πράσινους” τόνισε: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα και τον Παναγιώτη να παίξουμε μια μέρα μαζί στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε δουλειά με την πράσινη φανέλα, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη θητεία του στο ΝΒΑ: «Το ΝΒΑ αποτελούσε επίσης ένα όνειρο ζωής που κατάφερα να εκπληρώσω. Απολάμβανα την κάθε ημέρα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που με βοήθησε πολύ στο να βελτιωθώ. Σίγουρα πλέον είμαι πιο έτοιμος τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά ώστε να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ