fbpx

Ο Στεφ Κάρι «κάρφωσε» Λεμπρόν, Σέλτικς και Γκριν στα βραβεία ESPYS

Ο Στεφ Κάρι «κάρφωσε» Λεμπρόν, Σέλτικς και Γκριν στα βραβεία ESPYS

Μια άλλη πτυχή του έδειξε ο Στεφ Κάρι, που παρουσίασε στο Λος Άντζελες τα βραβεία ESPYS, που απονέμονται σε αθλητές που διακρίθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς στον εναρκτήριο λόγο του «κάρφωσε», με χιούμορ και καλή πρόθεση βέβαια, τον Λεμπρόν Τζέιμς, τους Σέλτικς, αλλά και τον συμπαίκτη του, Ντρέιμοντ Γκριν.
«Είμαι ο δεύτερος παίκτης του ΝΒΑ που παρουσιάζει τα βραβεία ESPYS μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς, αφότου εκείνος είχε χάσει στους τελικούς του ΝΒΑ το 2007. Εγώ κέρδισα στους τελικούς, οπότε σίγουρα νιώθω καλύτερα», είπε αρχικά.
«Μόλις νικήσαμε τους Σέλτικς και τίποτα δεν ικανοποιεί περισσότερο το κοινό στο Λος Άντζελες από το να νικά τους Σέλτικς. Γκραντ Γουίλιαμς, χαίρομαι που σε βλέπω, φίλε. Μπορεί να σε αφήσω στο τέλος της βραδιάς να φορέσεις το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Μπορεί και όχι», πρόσθεσε.
«Ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα, αλλά και πάλι με επισκίασε το Podcast του Ντρέιμοντ Γκριν», συνέχισε αναφερόμενος στον συμπαίκτη του με τις πολυσυζητημένες διαδικτυακές του εκπομπές.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Τομ Μπρέιντι στη δράση. «Μετά από τρία γενέθλια παιδιών σε δύο εβδομάδες, τον καταλαβαίνω. Πολλές φορές η ξεκούραση είναι εξαντλητική. Είναι ο μόνος άνθρωπος που προτιμά να τον βαράνε στο NFL από το να περνά την ώρα του με ένα σούπερ μόντελ», τόνισε αναφερόμενος στη σύζυγο του κορυφαίου quarterback, Ζιζέλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ