fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο επιτέθηκε στη διοίκηση

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο επιτέθηκε στη διοίκηση

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάμπλο Λάσο, σχετικά με την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως οι “μερένχες” δεν τον έδιωξαν για ιατρικούς λόγους, όπως υποστηρίζουν. Παράλληλα, ο Λάσο κάλεσε τη διοίκηση της “Βασίλισσας” της Ευρώπης να του δώσει τα στοιχεία, που αποδεικνύουν πως υπάρχουν φόβοι για την υγεία του.

Χαρακτηριστικά, ο Λάσο δήλωσε: “Είμαι μια χαρά, η καρδιά μου είναι σε άριστη κατάσταση. Ήταν ένα μικρό έμφραγμα. Είμαι ευγνώμων στη Ρεάλ για όσα ζήσαμε μαζί για 11 χρόνια. Όταν μου είπαν πως δε θα είμαι προπονητής της πρώτης ομάδας, συμφωνήσαμε να φύγω. Το αν με απέλυσαν για ιατρικούς λόγους, είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει η ίδια η Ρεάλ. Αν ανησυχούσαν τόσο για μένα, θα εκτιμούσα να μου έδιναν τις πληροφορίες πάνω στις οποίες βάσισαν την απόφασή τους. Εγώ έχω λάβει διαγνώσεις από γιατρούς και ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Δεν ξέρω αν είναι προδοσία οι διαφορετικές διαγνώσεις, αλλά εγώ δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Είχαμε μια καλή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα και φτάνοντας στον τελικό σε Eurolague και Κύπελλο. Όμως η Ρεάλ αποφασίζει και επέλεξε να μη συνεχίσω”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός κόουτς ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζουν τα συναισθήματά του για τους “μερένχες”: “Η Ρεάλ είναι η ομάδα μου, η ζωή μου, το σπίτι μου. Αυτό δεν αλλάζει επειδή έφυγα. Αν πρόκειται κάποια μέρα να επιστρέψω; Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον γενικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ: “Κανείς δεν έχει 100% καλές σχέσεις με το αφεντικό του. Κανένας! Πάντα κοιτάζεις τη δουλειά σου και εμείς κερδίσαμε τόσους τίτλους ανεξάρτητα από αυτό. Εγώ δεν έχω εχθρούς”.

Τέλος, ο Λάσο υπογράμμισε: “Δεν ψάχνω ομάδα για να προπονήσω. Φυσικά, και θέλω να δουλέψω σε κάποια ομάδα, αλλά δε θα αναλάβω οποιαδήποτε. Θα πρέπει να βρω ένα πρότζεκτ που θα με ενθουσιάσει. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία αυτή. Η υγεία μου είναι πρώτη προτεραιότητα. Αν υπήρχε κίνδυνος, δε θα ήθελα να εργαστώ και δε θα με άφηνε η γυναίκα μου. Όμως είμαι καλά. Είχα ακόμη την άδεια των γιατρών για να προπονήσω τη Ρεάλ στα τελευταία ματς των τελικών, αλλά επέλεξα να μην το κάνω”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ