fbpx

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μεταγραφικοί μας στόχοι οι Τεόντοσιτς και Ραντούλιτσα»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μεταγραφικοί μας στόχοι οι Τεόντοσιτς και Ραντούλιτσα»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικό σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Νεμάνια Νέντοβιτς, Χασάν Μάρτιν, Τζον Χόλαντ και Ντάλιμπορ Ίλιτς, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρό τους, Νεμπόισα Τσόβιτς, θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους και τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα!

Ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα μίλησε στην «Express», αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον για τους δύο πολύπειρους Σέρβους, ενώ παράλληλα ανέφερε πως προσπάθησε να αποκτήσει επίσης τόσο τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, όσο και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα.

«Όταν φτιάχνεις μία ομάδα, η επιθυμία σου είναι να αγοράσεις καθετί αξίας. Ο Νέντοβιτς ήρθε πίσω, προσπαθήσαμε αλλά αποτύχαμε με τον Μπιέλιτσα και τον Μαριάνοβιτς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον Τέοντοσιτς και τον Ραντούλιτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Τεόντοσιτς και το 2019, όταν εκείνος είχε επιλέξει να αφήσει το ΝΒΑ για να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά ο 35χρονος γκαρντ τότε είχε επιλέξει να πάει στην ιταλική Βίρτους, με την οποία έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ