fbpx

Στο Περιστέρι και επίσημα ο Κασελάκης

Στο Περιστέρι και επίσημα ο Κασελάκης

Στο Περιστέρι ανήκει και επίσημα ο Λεωνίδας Κασελάκης. Την απόκτηση του μέχρι πρότινος φόργουορντ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία έχει πλέον στο τιμόνι της τον Βασίλη Σπανούλη.
Πρόκειται για τον 8ο σταθμό στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί έως τώρα -κατά σειρά- σε Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Κηφισιά, Αστάνα, Προμηθέα Πατρών και Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» αγωνίστηκε την τελευταία διετία και είχε 32 αγώνες είχε 5.59 πόντους μέσο όρο, 3.19 ριμπάουντ και 1.28 ασίστ σε 18.3 λεπτά συμμετοχής εντός των συνόρων. Στην Ευρωλίγκα σε 31 αγώνες είχε 3.71 πόντους μέσο όρο και 2.03 ριμπάουντ, σε 15.3 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Λεωνίδα Κασελάκη (32χρ., 2.02), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυο χρόνια (2022-2024).
Ο διεθνής φόργουορντ με την αγωνιστική του ποιότητα θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Basketball Champions League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ