fbpx

BWF World Tour Finals: Ινδονησία και Ταϊλάνδη ευνοημένες από τις αποχωρήσεις

BWF World Tour Finals: Ινδονησία και Ταϊλάνδη ευνοημένες από τις αποχωρήσεις

Με τρεις αποχωρήσεις από το ταμπλό η οκτάδα που θα διαγωνιστεί στο World Tour Finals της BWF θα είναι πολύ διαφορετική στη Μπανγκόκ.  Η Πουσάρλα Βενκάτα Σίντου από την Ινδία, κάτοχος Ολυμπιακού μεταλλίου, οι Γιαπωνέζες Νάμι Ματσουγιάμα και Τσιλάρου Σίντα και το ζευγάρι του μεικτού διπλού, Γιούτα Γουατανάμπε και Αρίσα Χιγκασίνο, αποσύρθηκαν εξαιτίας τραυματισμού.

 Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ασιατικούς Αγώνες του 2018, η Ινδονήσια Γκρεγκόρια Μαρίσκα Τουντζούνγκ θα αντικαταστήσει την Σίντου ενώ η συμπατριώτισσά της και κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Απριγιάνι Ραχάγιου, θα παίξει στα διπλά γυναικών με την Σίτι Φάντια Σίλβα Ραμαντχάντι.

 Η διοργάνωση είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί στην Γκουανγκζού της Κίνας ωστόσο μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Για την οικοδέσποινα χώρα Σουπάκ Τζομκόχ και Σουπισάρα Παεβσαμπράν αντικαθιστούν τις Γουατανάμπε και Χιγκασίνο.

 Το συνολικό έπαθλο της διοργάνωσης ανέρχεται στο ποσό του ενάμιση εκατομμυρίου δολαρίων ενώ από τους άνδρες ξεχωρίζει η παρουσία του νικητή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, του Δανού Βίκτορ Άξελσεν. Στις γυναίκες, νούμερο 1 στο ταμπλό είναι η Τσεν Γιού Φέι από την Κίνα. Η δράση διεξάγεται το διάστημα 7 με 11 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον