fbpx

HYLO Open: Στα ημιτελικά ο Σρικάνθ (vid)

HYLO Open: Στα ημιτελικά ο Σρικάνθ (vid)

Ο Ινδός Κιντάμπι Σρικάνθ νίκησε τον Ινδονήσιο Τζόναταν Κρίστι και πέρασε στα ημιτελικά του HYLO Open στο Ζααρμπρίκεν της Γερμανίας. Ο 29χρονος νούμερο 11 στην παγκόσμια κατάταξη άρχισε δυνατά απέναντι στον νούμερο 7 παίρνοντας τους εννέα από τους τελευταίους έντεκα πόντους στο πρώτο γκέιμ. Ο Κρίστι, πρωταθλητής των Ασιατικών Αγώνων του 2018, προσπάθησε να αντεπιτεθεί στο δεύτερο ωστόσο ο Ινδός έφτασε στη νίκη με 21-13, 21-19 σε 39 λεπτά. Αντίπαλός του στα ημιτελικά θα είναι ο νούμερο 5 Άντονι Γκίντινγκ από την Ινδονησία ο οποίος έχει πάρει τη νίκη στις τρεις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους με πιο πρόσφατη εκείνη στο All England Open του Μαρτίου.

 Νωρίτερα στην ημέρα, Τρίσα Τζόλι και Γκαγιάτρι Γκοπιτσάντ νίκησαν τις Χσου Για Τσινγκ και Λιν Βαν Τσινγκ από την κινεζική Ταϊπέι στα προημιτελικά του διπλού γυναικών. Μετά από δύο αμφίρροπα γκέιμ, η ομάδα της κινεζικής Ταϊπέι κατάφερε να κρατήσει ψηλά την πίεση στο καθοριστικό με τις νούμερο 28 κόσμου να φτάνουν στη νίκη με 21-17, 18-21 και 21-8. Το δίδυμο από την Ινδία, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους φετινούς Αγώνες Κοινοπολιτείας θα αντιμετωπίσουν τις Ταϊλανδές νούμερο οκτώ του ταμπλό, Μπενιάπα και Κουκτακάρν Εμσαάρντ.

Νούμερο οκτώ στην παγκόσμια κατάταξη στα διπλά των ανδρών, Τσιράγκ Σέτι και Σατβικσαράι Ρανκιρέντι, ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τους Άγγλους νούμερο επτά, Μπεν Λέιν και Σον Βέντι με 21-17, 21014. Στο απλό των γυναικών, η νούμερο 39 κόσμου, Μαλβίκα Μπανσόντ, που νίκησε νωρίτερα την Σκωτσέζα Κίρστι Γκίλμουρ, ηττήθηκε από τη νούμερο 21, την Ινδονήσια Γκρεγκόρια Μαρίσκα Τουντζούνγκ με 21-17, 21-10 στα προημιτελικά σε 33 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=wlzElm847sA&ab_channel=Badminton4UClips
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον