fbpx

Η Ρεμπέκα Κόχα επιστρέφει ως…Ρεμπέκα Ιμπραχίμα

Η Ρεμπέκα Κόχα επιστρέφει ως…Ρεμπέκα Ιμπραχίμα

Μία από τις πιο δημοφιλείς αθλήτριες της άρσης βαρών επιστρέφει στη δράση. Γνωστή παλαιότερα ως Ρεμπέκα Κόχα, επέστρεψε με επιτυχία μετά από 3 χρόνια από την τελευταία της εμφάνιση και περισσότερα από 2 από τότε που είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της.

 «Είναι καλό που γύρισα», είπε η 24χρονη που πλέον ονομάζεται Ρεμπέκα Ιμπραχίμα και έμεινε οριακά εκτός μεταλλίων για τη Λετονία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Παγκόσμια πρωταθλήτρια δύο φορές στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες και δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες, αγωνίζεται πλέον στην κατηγορία των 59 κιλών για το Κατάρ.

 Στο Qatar Cup και το πρωτάθλημα Δυτικής Ασίας, στη Ντόχα, η Ιμπραχίμα σήκωσε συνολικά 175 κιλά, 52 λιγότερα από το ατομικό της ρεκόρ, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι είχε γυρίσει στις προπονήσεις μόλις τέσσερις μήνες πριν μετά από αποχή ετών και στο διάστημα αυτό άλλαξε εθνικότητα και θρήσκευμα και έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν 7 μήνες. Στόχος της η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και η επόμενη παρουσία της σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι το ασιατικό πρωτάθλημα στο Τζιντζού της Νότιας Κορέας το Μάιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών