fbpx

Απέκτησε μάνατζερ ανάπτυξης η IWF

Απέκτησε μάνατζερ ανάπτυξης η IWF

Διεύρυνση των δυνατοτήτων της σε επίπεδο μάρκετινγκ και ευρύτερης ανάπτυξης του σπορ επιδιώκει να πραγματοποιήσει η Διεθνής Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (IWF) και κινούμενη σε αυτή την κατεύθυνση προσέλαβε την Έβελιν Γκόντος ως μάνατζερ ανάπτυξης. Αυτή η κίνηση υπάγεται στη συνολική προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία να ανακτήσει τη χαμένη θέση της στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η επιλογή της Γκόντος μόνο τυχαία δεν ήταν. Η 27χρονη από την Ουγγαρία κατείχε υψηλή επιτελική θέση στη Διεθνή Ομοσπονδία Τέκμπολ (FITEQ), ένα σπορ το οποίο έχει γνωρίσει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με τη FITEQ να κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι της προώθησής του, συνεργαζόμενη με κορυφαίους σταρ του ποδοσφαίρου όπως οι Μέσι και Νεϊμάρ.

Η Έβελιν Γκόντος.

Πλέον, βασική αποστολή της Γκόντος είναι να δώσει όσο το δυνατόν καλύτερη κατεύθυνση γενικών γραμμών στις εθνικές και ηπειρωτικές ομοσπονδίες της άρσης βαρών, ώστε η κάθε μία να αναπτύξει όλο και περισσότερο το σπορ τον -γεωγραφικό- τομέα δικαιοδοσίας της, κάνοντάς το πρωτίστως ένα πιο ελκυστικό εμπορικό προϊόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών