fbpx

Παγκόσμιο: Παρών παρά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Νασάρ

Παγκόσμιο: Παρών παρά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Νασάρ

Ο Κάρλος Νασάρ, ο 18χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής από τη Βουλγαρία, θα αρχίσει την προσπάθεια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι με την «σκιά» των κατηγοριών που εκκρεμούν σε βάρος του και μπορεί να επιφέρουν τη φυλάκισή του.

 Ο Νασάρ θα εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών τον επόμενο μήνα καθώς κατηγορείται ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα υπό την επήρεια ναρκωτικών, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Τα ναρκωτικά ήταν αμφεταμίνες και μεταμφεταμίνες. Η κάνναβη, για την οποία είπε ότι ήταν για προσωπική χρήση, βρέθηκε επίσης στη BMW που οδηγούσε ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις.

 Ο Βούλγαρος δεν πήρε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων τον περασμένο μήνα στα Τίρανα της Αλβανία και έχει δηλωθεί να αγωνιστεί στην κατηγορία των 89 κιλών στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Κολομβία. Η μέγιστη ποινή που αντιμετωπίζει σε περίπτωση που κριθεί ένοχος είναι κάθειρξη τριών ετών, ο ίδιος ωστόσο που πλέον έχει παραδεχθεί την παράβαση στις αρχές ελπίζει σε μία ελαφρύτερη ποινή, όπως ένα χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών