fbpx

Πανελλήνιο Γ/ΝΓ: Πρωτιά για Ευ Αγωνίζεσθαι και Αρκάδι

Πανελλήνιο Γ/ΝΓ: Πρωτιά για Ευ Αγωνίζεσθαι και Αρκάδι

Το σωματείο του Ευ Αγωνίζεσθαι κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών στην Καβάλα, στην κατηγορία των Γυναικών, ενώ το σωματείο Αρκάδι αναδείχθηκε πρώτο στην αντίστοιχη των Νέων Γυναικών.

Το Ευ Αγωνίζεσθαι συγκέντρωσε συνολικά 334 βαθμούς, απαρτιζόμενο από 5 αθλήτριες, αποκτώντας έτσι ικανοποιητική απόσταση από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, όπου με αθλήτριες συγκέντρωσε 288 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης του Πανελλήνιου ήρθε το σωματείο του Φιλαθλητικού, που έχοντας και αυτό 4 αθλήτριες στις “επάλξεις” του, κατάφερε να συγκεντρώσει 283 βαθμούς, αφήνοντας με μικρή διαφορά στην 4η θέση, και εκτός βάθρου, το Αρκάδι, που είχε 271 βαθμούς, με 4 αθλήτριες.

Μετάλλια Κατηγορίας Γυναικών

1. Ευ Αγωνίζεσθαι 334 βαθμοί (5 αθλήτριες)
2. Παναθηναϊκός 288 βαθμοί (4 αθλήτριες)
3. Φιλαθλητικός 283 βαθμοί (4 αθλήτριες)

*Ολόκληρη η τελική βαθμολογία της κατηγορίας Γυναικών

Στην κατηγορία των Νέων Γυναικών, το Αρκάδι κατάφερε όχι μόνο να μπει στο βάθρο, αλλά και να ανέβει το υψηλότερο σκαλί του, έχοντας απολογισμό 408 βαθμούς με 6 αθλήτριες.

Αφήνοντας, έτσι, στη 2η θέση το σωματείο του Φιλαθλητικού, που με 4 αθλήτριες συγκέντρωσε 294 βαθμούς, και στην 3η θέση το Ευ Αγωνίζεσθαι, που και σε αυτή την κατηγορία ανέβηκε στο βάθρο, μαζεύοντας 291 βαθμούς, με 4 αθλήτριες.

Με αρκετή διαφορά από το τρίτο σωματείο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο, μιας και συγκέντρωσε 232 βαθμούς, εκπροσωπημένος από 3 αθλήτριες.

Μετάλλια Κατηγορίας Νέων Γυναικών

1. Αρκάδι 408 βαθμοί (6 αθλήτριες)
2. Φιλαθλητικός 294 βαθμοί (4 αθλήτριες)
3. Ευ Αγωνίζεσθαι 291 βαθμοί (4 αθλήτριες)

*Ολόκληρη η τελική βαθμολογία της κατηγορίας Νέων Γυναικών

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών