fbpx

Παγκόσμιο: Τη διοργάνωση του 2024 θέλει το Μπαχρέιν

Παγκόσμιο: Τη διοργάνωση του 2024 θέλει το Μπαχρέιν

Το Μπαχρέιν πέρασε με άριστα τη δοκιμασία διεξαγωγής ενός μεγάλου τουρνουά άρσης βαρών για πρώτη φορά και ήδη έχει θέσει τον επόμενο στόχο, επιθυμώντας τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2024.

 Από την τελετή έναρξης μέχρι το τελευταίο διήμερο όπου το Μπαχρέιν πήρε τα πρώτα του μετάλλια σε μεγάλη διοργάνωση, το ασιατικό πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχία όπως είπαν αθλητές, προπονητές, παράγοντες, θεατές, μίντια και κάτοχοι των δικαιωμάτων, μαζί με τους εκπροσώπους της ασιατικής αλλά και της παγκόσμιας ομοσπονδίας από τη Μανάμα.

Ο Εσάκ Εμπραχίμ Εσάκ, ο 31χρονος πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών του Μπαχρέιν, μαζί με το επιτελείο του, διοργάνωσαν κάτι εξαιρετικό παρά το γεγονός ότι είχαν μόλις τρεις μήνες προετοιμασίας στη διάθεσή τους. Ο Γιουσέφ Αλ Μάνα, πρόεδρος της ασιατικής ομοσπονδίας του αθλήματος, είπε ότι η διοργάνωση ήταν η κορυφαία των τελευταίων 25 ετών σε οργάνωση και παρουσίαση χωρίς να υπάρχει το παραμικρό παράπονο.

 «Αυτή δεν ήταν μία διοργάνωση πέντε αστέρων αλλά επτά», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μέσο Χασόνα, ο κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στα 96 κιλά, ο οποίος είπε ότι ήταν από τις καλύτερες διοργανώσεις στην καριέρα του. «Η περιοχή αξίζει πραγματικά τη διοργάνωση ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος», είπε προτού βρεθεί στην πλατφόρμα για να πάρει τον τίτλο στα 102 κιλά. «Για τους αθλητές αυτή ήταν μία φανταστική διοργάνωση».

 Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023 και του 2025 έχουν ήδη αναλάβει η Σαουδική Αραβία και η Νορβηγία αντίστοιχα ωστόσο θα υπάρχει και μία επιπλέον διοργάνωση το 2024, με το Μπαχρέιν να επιθυμεί να την αναλάβει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών