fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Διπλή επιτυχία για την Αγγλία (vid)

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Διπλή επιτυχία για την Αγγλία (vid)

Με ρεκόρ διοργάνωσης στο σύνολο.

Η Αγγλία πανηγύρισε δύο χρυσά μετάλλια στην άρση βαρών των Αγώνων Κοινοπολιτείας με την Σάρα Ντέιβις να ακολουθεί την προηγούμενη επιτυχία του Κρις Μάρεϊ. Ο τελευταίος, πήρε το χρυσό στα 81 κιλά με ρεκόρ διοργάνωσης επικρατώντας του Αυστραλού Κάιλ Μπρους και του Καναδού Νικολά Βασόν. Ο Μαρεϊ ήταν πρώτος στα μισά με 144 κιλά στο αρασέ με τον Μπρους, τον πλησιέστερο αντίπαλό του, να αποτυγχάνει δύο φορές να σηκώσει 147 κιλά. Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Βρετανίας σήκωσε 181 κιλά στο επολέ ζετέ και σημείωσε ρεκόρ διοργάνωσης στο σύνολο με 325 κιλά.

Κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στη διοργάνωση του 2018 στο Γκολντ Κόουστ της Αυστραλίας στην κατηγορία των 69 κιλών, η Ντέιβις πήρε δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Αγγλία καταρρίπτοντας και τα τρία ρεκόρ διοργάνωσης στην κατηγορία των 71 κιλών σηκώνοντας συνολικά 229 κιλά. Η Ντέιβις σήκωσε 103 στο αρασέ σημειώνοντας το πρώτο ρεκόρ για να ακολουθήσει εκείνο με τα 126 κιλά στο εποζέ ζετέ, νικώντας την Αλέξις Άσγουορθ από τον Καναδά και την Χαρτζιντέρ Καούρ από την Ινδία.

Η Μοντ Σαρόν από τον Καναδά, νικήτρια το 2018, πανηγύρισε νέα επιτυχία καταρρίπτοντας και τα τρία ρεκόρ στην κατηγορία των 64 κιλών σηκώνοντας συνολικά 231 κιλά. Η Σαρόν σήκωσε 101 κιλά στο αρασέ προτού σηκώσει άλλα 130 στο επολέ ζετέ και πάρει τον τίτλο μπροστά από την Αυστραλή Σάρα Μορίν Κόκρεϊν και τη Νιγηριανή Ισλαμιγιάτ Αντεμπουκόλα Γιουσούφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από το Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

https://www.youtube.com/watch?v=SmHdO-vNLSo&ab_channel=SportsVisuals

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών