fbpx

Πρόταση γάμου σε γκρεμό 200 μέτρων!

Πρόταση γάμου σε γκρεμό 200 μέτρων!

Οι προτάσεις γάμου έχουν την τάση να είναι πολύ παραδοσιακές αλλά μία τρελή ιστορία έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της από εκείνους που κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι αληθινή. Σίγουρα πάντως η αναρρίχηση σε βράχους και οι προτάσεις γάμου δεν δείχνουν να ταιριάζουν.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, όλα άρχισαν όταν ο Μάικλ Μπανκς αποφάσισε ότι ο παραδοσιακός τρόπος δεν του ταιριάζει οπότε η καλύτερη επιλογή, τουλάχιστον για εκείνον, ήταν να σκαρφαλώσει σε ένα γκρεμό 200 μέτρων και να κάνει την πρόταση από εκεί. Αυτό συνέβη στο Μόρο, κοντά στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνιας.

 Το συγκεκριμένο σημείο συνήθως είναι κλειστό καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές πτώσεις ωστόσο ο Μπανκς βγήκε ζωντανός και αλώβητος. Χαρακτηριστική ήταν η συμβουλή του διασώστη ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν μέρη για να κάνουν πρόταση γάμου δεν χρειάζεται – κυριολεκτικά και μεταφορικά – να πέσουν από γκρεμό.

 Η καλή είδηση είναι ότι ο Μάικλ Μπανκς πήρε θετική απάντηση στην πρότασή του αν και για κάποιες ώρες δέχθηκε μπλεγμένος σε ύψος 30 μέτρων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική