fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο Boulder & Lead: Νικητής ο Ναρασάκι (vid)

Παγκόσμιο κύπελλο Boulder & Lead: Νικητής ο Ναρασάκι (vid)

O τελευταίος σταθμός στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου Μπόλντερ και Λιντ διεξάγεται στη Μοριόκα της Ιαπωνίας με την οικοδέσποινα χώρα να πανηγυρίζει τη νίκη στο αγώνισμα των ανδρών με τον Τομόα Ναρασάκι και να καταλαμβάνει και τις τρεις θέσεις του βάθρου.

 Με παρουσία πέντε Ιαπώνων στον τελικό  ο Ναρασάκι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σε ένα φανταστικό για εκείνον μήνα προσθέτοντας το χρυσό μετάλλιο που πήρε στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου στους τρεις τίτλους που έκανε δικούς του λίγες εβδομάδες πριν στο ασιατικό πρωτάθλημα της Σεούλ, στη Νότια Κορέα.

 «Σίγουρα ήταν ένας σκληρός γύρος αλλά είμαι χαρούμενος που πήρα την πρώτη νίκη μου στο παγκόσμιο κύπελλο σε αυτή τη μορφή αγωνίσματος», είπε ο Ναρασάκι. «Για να είμαι ειλικρινής, το πρωί δεν ένιωθα πολύ καλά καθώς είχα δύο γύρους την ίδια ημέρα αλλά κράτησα την συγκέντρωσή μου και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

 Συγκεντρώνοντας 84,3 βαθμούς στο γύρο του Μπόλντερ και 72,1 στον πρώτο του Λιντ, ο Ναρασάκι πήρε καλή διαφορά από τον πλησιέστερο αντίπαλό του και συμπατριώτη του, τον Γιοσιγιούκι Ογκάτα, ο οποίος είχε την καλύτερη επίδοση στον τοίχο του Λιντ αλλά έλυσε μόνο ένα από τα τέσσερα προβλήματα στο Μπόλντερ. Το βάθρο ολοκλήρωσε ο Κοκόρο Φούτζι.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική