fbpx

Το πρόγραμμα του 2023 ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία

Το πρόγραμμα του 2023 ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία

Η IFSC έκανε γνωστό το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2023 που περιλαμβάνει πέντε προκριματικούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Το Ολυμπιακό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα που θα απονεμηθούν μετάλλια, σε ταχύτητα και σύνθετο ανδρών και γυναικών.

 Στην Ιταλία θα διεξαχθεί ο προκριματικός της ταχύτητας στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου χωρίς να έχει ανακοινωθεί το μέρος. Το Λαβάλ στη Γαλλία θα διοργανώσει τα προκριματικά σε μπόλντερ και λιντ ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου.

 Τα προκριματικά στην ασιατική ήπειρο θα διεξαχθούν το διάστημα 3-7 Νοεμβρίου χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέρος ενώ για την Ωκεανία η δράση θα εξελιχθεί μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου επίσης χωρίς να έχει ανακοινωθεί τοποθεσία. Το ίδιο ισχύει και για τα προκριματικά της αφρικανικής ηπείρου με τη δράση μεταξύ 14 και 17 Δεκεμβρίου.

Πέρα από τους προκριματικούς εισιτήρια διεκδικούνται και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-12 Αυγούστου στη Βέρνη της Ελβετίας ενώ οι παναμερικανικοί αγώνες του 2023 στο Σαντιάγκο της Χιλής θα είναι οι προκριματικοί για την αμερικανική ήπειρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική