fbpx

Παγκόσμιο: Οικογενειακή υπόθεση ο τελικός στην ταχύτητα για τις δίδυμες Καλούτσκα (vid)

Παγκόσμιο: Οικογενειακή υπόθεση ο τελικός στην ταχύτητα για τις δίδυμες Καλούτσκα (vid)

Οι δίδυμες αδερφές Καλούτσκα αναμετρήθηκαν στον τελικό της ταχύτητας στο πλαίσιο του αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο με την Αλεξάντρα να νικά την Νατάλια, στην πρώτη τους κοινή παρουσία σε τελικό.

Η Νατάλια έπεσε από νωρίς με την Αλεξάντρα να συνεχίζει και να ολοκληρώνει την προσπάθειά της σε 7,47 δευτερόλεπτα σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο και την πρώτη της νίκη σε παγκόσμιο κύπελλο. «Αισθάνομαι εξαιρετικά χαρούμενη», είπε η νικήτρια. «Είμαι επίσης πολύ υπερήφανη για εμένα και την αδερφή μας επειδή ήταν ο πρώτος μας μεγάλος τελικός μαζί. Ελπίζω να το κάνουμε ξανά, ίσως και στην Τζακάρτα, στον επόμενο σταθμό». Με τη νίκη στο Εδιμβούργο η Αλεξάντρα Καλούτσκα εξασφάλισε και τον τίτλο στην ταχύτητα στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου.

 Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Έμμα Χαντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες η οποία αποκλείστηκε στα ημιτελικά για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τη μετέπειτα νικήτρια. Στο μικρό τελικό ωστόσο με επίδοση 7,28 δευτερολέπτων επικράτησε της Ιταλίδας Τζούλια Ράντι που σταμάτησε το χρονόμετρο στα 7,63 δευτερόλεπτα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική