fbpx

World Games: Νικήτρια στην ταχύτητα η Έμμα Χαντ

World Games: Νικήτρια στην ταχύτητα η Έμμα Χαντ

H Αμερικανίδα επικράτησε στον τελικό μπροστά στο κοινό της χώρας της απέναντι στην Πολωνή Νατάλια Κάλουτσκα.

Η Έμμα Χαντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες πανηγύρισε μαζί με το κοινό τον τίτλο στο αγώνισμα της ταχύτητας καθώς νίκησε στο πλαίσιο των World Games την Πολωνή Νατάλια Κάλουτσκα με επίδοση 7,24 δευτερολέπτων ενώ η αντίπαλός της σταμάτησε το χρονόμετρο στα 8,88 δευτερόλεπτα.

Η Γερμανίδα Φραντσίσκα Ρίτερ πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 7,32 δευτερόλεπτα, μόλις έξι εκατοστά ταχύτερη από τη Γαλλίδα Καπουσίν Βιλιόν στο μικρό τελικό, των αγώνων που έγιναν στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

 Ο μεγάλος τελικός του αντίστοιχου ανδρικού αγωνίσματος ήταν υπόθεση της Ινδονησίας καθώς ο Βέντρικ Λεονάρντο αντιμετώπισε τον συμπατριώτη του, Κιρομάλ Κατίμπιν. Αν και δεν είχε τον τίτλο του φαβορί ο Λεονάρντο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7,23 δευτερόλεπτα ενώ ο αντίπαλός του και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ δεν μπόρεσε να φτάσει στην κορυφή. Πολύ αμφίρροπος ο μικρός τελικός με τον Ουκρανό Γιάροσλαβ Τκατς να νικά τον Ρισάτ Χαϊμπούλιν από το Καζακστάν με διαφορά μόλις τεσσάρων εκατοστών του δευτερολέπτου και με επίδοση 5,56 δευτερολέπτων.

 Οι 72 αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στην ταχύτητα θα αγωνιστούν και στις τρεις κατηγορίες. Η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, η Νονάκα Μίχο από την Ιαπωνία, είναι το φαβορί στο μπόλντερινγκ ενώ ο Αμερικανός Τζέσε Γκρούπερ που πρόσφατα πήρε μετάλλιο σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου θα διεκδικήσει τον τίτλο στο λιντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική