fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο: Η δράση συνεχίζεται στην Ιταλία

Παγκόσμιο κύπελλο: Η δράση συνεχίζεται στην Ιταλία

Μετά τις δύο διαδοχικές εβδομάδες στο Σολτ Λέικ Σίτι το ενδιαφέρον στρέφεται στο Μπρίξεν.

Ο πέμπτος σταθμός του παγκοσμίου κυπέλλου αθλητικής αναρρίχησης διεξάγεται στο Μπρίξεν της Ιταλίας με τη διοργάνωση να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά την πρεμιέρα στο Μέιρινγκεν της Ελβετίας. Η διοργάνωση είναι η πρώτη που διεξάγεται στη χώρα μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στο Άρκο το 2019 και πρόκειται για τον πρώτο αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου από το 2018.

 Οι συμμετοχές φτάνουν τις 196, 87 γυναίκες και 109 άνδρες, εκπροσωπώντας 34 χώρες. Στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν η Αμερικανίδα Νατάλια Γκρόσμαν, που έχει βρεθεί στο βάθρο και στους τέσσερις αγώνες μπόλντερινγκ αυτή την σεζόν, με τρεις νίκες. Παρούσες και η Μπρουκ Ράμπουτου με τη Νονάκα Μίχο που βρέθηκαν επίσης στο βάθρο τον περασμένο μήνα στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Στους άνδρες, ο Ιάπωνας Ογκάτα Γιοσιγιούκι φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την πρόσφατη νίκη του και ο ανταγωνισμός αναμένεται από τους συμπατριώτες του, Κοκόρο Φούτζιι και Τομόα Ναρασάκι όπως και από τον Γάλλο Μεϊντί Σαλκ, με τους παραπάνω να μετρούν από δύο μετάλλια αυτή την σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική