fbpx

Ευρωπαϊκό Γκόλμπολ: “Λύγισε” από την Μ. Βρετανία η Εθνική ανδρών

Ευρωπαϊκό Γκόλμπολ: “Λύγισε” από την Μ. Βρετανία η Εθνική ανδρών

Η εθνική ομάδα ανδρών, δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την ομάδα της Μ. Βρετανίας, αφού ηττήθηκε με 5-3 και τερμάτισε στην 8η θέση, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γκολμπολ Α’ κατηγορίας, που ολοκληρώνεται σήμερα, Σάββατο (16/12) στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν διατηρεί την εθνική μας στην Α’ κατηγορία της Ευρώπης, η οποία θα αγωνίζεται πλέον στη Β’ κατηγορία.

Η “γαλανόλευκη” προηγήθηκε με γκολ του Χατζηπάντου, αλλά οι Βρετανοί “απάντησαν” γρήγορα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, ενώ πήραν και το προβάδισμα με 2 γκολ (3-1, 4’42΄΄) πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Χατζηπάντου ξανάβαλε την εθνική μας στο παιχνίδι, μείωσε σε 3-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα, ισοφάρισε σε 3-3, με τους Βρετανούς να χάνουν και πέναλτι στη συνέχεια, αλλά ο Τζος Μέρφι (σημείωσε τα 3 από τα 5 γκολ της ομάδας του) έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Βρετανούς. Η εθνική μας προσπάθησε, το “πάλεψε” με τους Μπεζάνι και Χατζηπάντου να προσπαθούν, αλλά “έπεσαν” πάνω στα μπλοκ των Βρετανών, που ανέβασαν τη διαφορά στα 2 γκολ, στο 5-3 (2’25’’πριν τη λήξη) που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, το οποίο χάρισε στους Βρετανούς την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το “χατ τρικ” του Θανάση Χατζηπάντου δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη και την κατηγορία στην εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γκολμπολ ΑμεΑ