fbpx

Ευρωπαϊκό Γκόλμπολ: Μεγάλη νίκη για την Εθνική γυναικών, ήττα για τους άντρες

Ευρωπαϊκό Γκόλμπολ: Μεγάλη νίκη για την Εθνική γυναικών, ήττα για τους άντρες

Ασταμάτητη η εθνική μας ομάδα γκολμπολ γυναικών στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου της απέναντι στην Ουγγαρία, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Μετά από ένα μισό πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν 0-0, τα κορίτσια της Μένης Κεσσανόπουλου ήταν καταιγιστικά στην επίθεση, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους, με το τελικό 10-0 να έρχεται να ολοκληρώσει την εξαιρετική εμφάνιση.

Για την εθνική μας ομάδα 6 τέρματα σκόραρε η Βασιλική Άγκο, 3 η Ευλαμπία Μαυροβουνιώτη και 1 η Ευγενία Σταμάτη.

Από την άλλη, η εθνική ομάδα γκόλμπολ των ανδρών μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Βελγίου, με 8-4, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γερμανίας με 9-6.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά (2-0, 3-1, 4-2), με την εθνική μας να μειώνει στο γκολ 5-4, αλλά τους Γερμανούς να ανεβάζουν και πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ 6-4, με τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τη γερμανική ομάδα να ανεβάζει τη διαφορά στα τρία γκολ και να προηγείται με 7-4. Το παιχνίδι πήγε έτσι έως το τέλος με την εθνική μας να μειώνει, αλλά τους Γερμανούς να διατηρούν τη διαφορά των τριών γκολ, έως το τελικό σκορ 9-6.

Επόμενος αντίπαλος της εθνικής ανδρών στον Α’ όμιλο, η Λιθουανία, την Τρίτη (12/12, 11.15).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γκολμπολ ΑμεΑ