fbpx

Ευρωπαϊκό Γκόλμπολ: Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί η Εθνική γυναικών, για την 7η θέση οι άνδρες

Ευρωπαϊκό Γκόλμπολ: Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί η Εθνική γυναικών, για την 7η θέση οι άνδρες

Τελικά η εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των γυναικών, δεν απέφυγε ως αντίπαλο την καλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την Τουρκία.

Στον ημιτελικό της διοργάνωσης, που ολοκληρώνεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, η Τουρκία επικράτησε με 9-2 και είναι αυτή, που στέρησε στην εθνική μας την είσοδό της στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι παίκτριες της Μένης Κεσσανοπούλου προηγήθηκαν με τη Βασιλική Άγκο, αλλά οι Τουρκάλες γρήγορα όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πήραν και προβάδισμα με 2 γκολ (3-1). Με το δεύτερο γκολ της Άγκο, η εθνική μας μείωσε σε 3-2, αλλά με ένα πολύ τυχερό γκολ η Τουρκία πήρε το προβάδισμα και πάλι με 2 γκολ (4-2), που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το Β’ ημίχρονο άρχισε με τεχνική ποινή (illegal coaching) στην Κεσσανοπούλου με το σκορ να διαμορφώνεται στο 5-2 και 10’’ πριν τη λήξη σε 6-2. Η επιθετική τακτική της Τουρκίας συνεχίστηκε και τελικά έφθασε στη νίκη με 9-2 και σε ακόμη έναν τελικό, με αντίπαλο το Ισραήλ, το οποίο νωρίτερα επικράτησε της Μ. Βρετανίας με 9-0.

Αύριο (Σάββατο, 16/12, 14:00 ώρα Ελλάδος) στο δρόμο για το χάλκινο μετάλλιο η ομάδα της Μ. Βρετανίας θα είναι η αντίπαλος της εθνικής γυναικών.

Νωρίτερα, η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γερμανίας με 13-7 στο ματς για τις θέσεις 5 έως 8 κι έτσι θα διεκδικήσει την 7η θέση, Το Σάββατο απέναντι στον ηττημένο του αγώνα Αγγλία – Φινλανδία.

Η εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε με 8-2 για τους Γερμανούς, χωρίς να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι στο 2ο. Για την Ελλάδα σκόραραν οι Χατζηπάντου (6 γκολ) και Τάτσης (1 γκολ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ