fbpx

IBSA World Games: Ήττα για την Εθνική γκόλμπολ ανδρών από την Αργεντινή

IBSA World Games: Ήττα για την Εθνική γκόλμπολ ανδρών από την Αργεντινή

Στο τέλος κρίθηκε το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας γκόλμπολ ανδρών, με την Αργεντινή, από την οποία ηττήθηκε με 6-4, την 4η ημέρα, των Παγκόσμιων αγώνων της IBSA, που διεξάγονται στο Μπέρμινχαμ.

Αντίθετα από ότι συνέβη με το χθεσινό παιχνίδι με την Τουρκία, η Αργεντινή προηγείτο και η Εθνική μας ισοφάριζε (1-0, 1-1, 2-1, 2-2) και με ανατροπή σχεδόν 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι παίκτες του Ανάστου πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Και στο Β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Οι Αργεντινοί ισοφάρισαν σε 3-3 νωρίς στις αρχές του Β’ ημιχρόνου (8’22’’) και με δύο γκολ “άνοιξαν” τη διαφορά και προηγήθηκαν με 5-3 (2’57’’) η Εθνική μας μείωσε σε 5-4 (2’ 3’’) πριν το τέλος. Οι “Μπιανκοσελέστε” με ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα έφθασαν στη νίκη με 6-4 (0’4’’) και πήρε τελικά τη νίκη, στις λεπτομέρειες.

Η Εθνική παίζει αύριο (24/8) το τελευταίο της παιχνίδι στον Υ’ Όμιλο, κόντρα στην Ουκρανία (14:00, ώρα Ελλάδος) και όλα θα κριθούν από αυτό καθώς η τελική διαφορά τερμάτων των ομάδων που θα είναι σε ισοβαθμία, θα καθορίσει και τη συνέχεια τους στη διοργάνωση. ‘Εως και την τελευταία στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Αυτή την ώρα αγωνίζεται η Εθνική γυναικών γκολμπολ με το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ