fbpx

Παγκόσμιο Στίβου ΑμεΑ: Στην 9η θέση ο Πετρόπουλος στον τελικό του μήκους

Παγκόσμιο Στίβου ΑμεΑ: Στην 9η θέση ο Πετρόπουλος στον τελικό του μήκους

Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή της ημέρας, ο Αναστάσης Πετρόπουλος αγωνίστηκε στον τελικό του μήκους (Τ36) και κατέλαβε την 9η θέση, με άλμα στα 4,67μ., στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιχείρησε τρεις προσπάθειες, καθώς έκανε δύο άκυρες (1η, 3η) με τη δεύτερη να είναι έγκυρη και μετρήθηκε στα 4,67μ. (με άνεμο +0,4), που τον έφερε στην 9η θέση.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ισάτ Τουργκούνοφ, από το Ουζμπεκιστάν, με 5,75μ., ισοφαρίζοντας το ρεκόρ αγώνων. Το αργυρό κατέκτησε ο Νεοζηλανδός Ουίλιαμ Στέντμαν με 5,71μ. που είναι ρεκόρ Ωκεανίας. Το χάλκινο πήγε στον Ουκρανό Ολεξάντρ Λιτβινένκο με βολή στα 5,68μ. βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Την Πέμπτη (13/7) ρίχνονται στη “μάχη” του Παγκοσμίου, ακόμη πέντε Έλληνες αθλητές. Αγωνίζονται στον τελικό της σφαίρας (F32) οι: Θανάσης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Ζησίδης.

Στον τελικό του μήκους (Τ46) ο Γιώργος Κωστάκης και στον τελικό της σφαίρας (F20) οι: Λεόντιος Στεφανίδης και Στράτος Νικολαϊδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ