fbpx

Boccia: Στον τελικό BC3 η Παπαδοπούλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων-Νεανίδων στην Πορτογαλία

Boccia: Στον τελικό BC3 η Παπαδοπούλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  Νέων-Νεανίδων στην Πορτογαλία

Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων-Νεανίδων Μπότσια (2023 World Boccia Youth Championships), που διεξάγεται στην πόλη Πόβοα ντε Βαρζίμ ,της Βόρειας Πορτογαλίας (8-14/7), προκρίθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, στο ατομικό BC3.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με Ramp Operator τον Γιώργο Παπαδόπουλο, αγωνίστηκε στο σημερινό (11/7) ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισε τη Γιαν Τζια Γι από τη Σιγκαπούρη και σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, που κρίθηκε στην τελευταία μπαλιά νίκησε με 3-2 και παίζει αύριο (12/7, 12:30 ώρα Ελλάδος) για το χρυσό μετάλλιο, με τη Βραζιλιάνα Λουίζα Ντα Σίλβα που επικράτησε στον άλλο ημιτελικό της Χο Γιαν Τσαν με 4-3.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν πρώτη στον όμιλό της, τον Β’, καθώς πέτυχε δύο νίκες. Επικράτησε της Άννας Λάουρα Φερρέιρα από την Πορτογαλία με 7-3, στη συνέχεια της Βραζιλιάνας Λουίζα Ντα Σίλβα με 9-0 και έτσι πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μια ήττα μια νίκη σήμερα ο Μακρής

Ο Αιμίλιος Μακρής στο ατομικό BC2, μετά τη χθεσινή ήττα του από τον Βραζιλιάνο Ντα Σίλβα με 9-1 αγωνίστηκε σήμερα (11/7) με 2 αντιπάλους. Νίκησε τον Πορτογάλο Ενρίκε Κοέλο με 4-1, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Καναδό Ολιβιέρ Ρόι με 7-3, κατετάγη 3ος στον Α’ όμιλο και δεν συνέχισε στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ