fbpx

Πανελλήνιο Σκοποβολής ΑμεΑ 2023: Τριπτόλεμος και Παναθηναϊκός οι νικητές των αγώνων

Πανελλήνιο Σκοποβολής ΑμεΑ 2023: Τριπτόλεμος και Παναθηναϊκός οι νικητές των αγώνων

Την Κυριακή (18/6) έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Σκοποβολής ΑμεΑ 2023, στο Εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Οι Ευάγγελος Κακοσαίος, Σωτήρης Γαλόγαυρος και Αλεξάνδρος Βασαρμιδάκης με τα σωματεία τους Τριπτόλεμος και Παναθηναϊκός είναι οι πολυνίκες του πρωταθλήματος.

Ο Κακοσαίος του Τριπτόλεμου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. R9 – Mixed Rifle prone SH2, στα 10μ. R4 – Mixed Air Rifle standing SH2 και στα 10μ. R5 – Mixed Air Rifle prone SH2.

Ο Γαλόγαυρος επίσης του Τριπτόλεμου κατέκτησε χρυσά μετάλλιο στα 50μ. R6 – Mixed Rifle prone SH1 και στα 50μ. Ανδρών R7 – Rifle 3 Positions SH1.

Ο Βασαρμιδάκης του Παναθηναϊκού κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στα 50μ. ανδρών P4 Pistol SH1 και στα 10μ. ανδρών P1 Air Pistol SH1.

Στον τελικό των 10μ. γυναικών P2 Air Pistol SH1 το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελπίδα Μελετίδου (Θερμαϊκός) με 2η τη Ραφαηλία Αποστόλου (ΠΑΣΚΑ). Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των Νεανίδων (U/17) πρώτευσε η Μαρίνα Ταϊγανίδου (Μ. Αλέξανδρος 94).

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο τις ημέρες των αγώνων βρέθηκαν η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας (ΣΚΟΕ) Αλέξανδρος Δημακάκος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και έκαναν και τις απονομές ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Σκοπευτηρίου του Βύρωνα, Κωνσταντίνος Βερτούδος, η πρωταθλήτρια και με πολλές συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες Άγη Κασούμη, αλλά και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Βουδούρης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ