fbpx

Αγκέρε: “Το παρασέρφινγκ μπορεί να προσφέρει σπουδαίες αξίες και ενέργεια στο Παραολυμπιακό πρόγραμμα”

Αγκέρε: “Το παρασέρφινγκ μπορεί να προσφέρει σπουδαίες αξίες και ενέργεια στο Παραολυμπιακό πρόγραμμα”

Πρέσινγκ με… όλα τα μέσα ασκεί η Διεθνής Ομοσπονδία Σέρφινγκ (ISA) προκειμένου να επιτύχει τη συμπερίληψη του παρασέρφινγκ στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2028 στο Λος Άντζελες. Ο πρόεδρος της ISA, Φερνάντο Αγκέρε, θεωρεί πως η κατεύθυνση των πραγμάτων είναι ευνοϊκή και θέλησε για ακόμη μία φορά να υπογραμμίσει τα βασικά προτερήματα του σπορ, ειδικά σε μία τοποθεσία όπως είναι η πόλη του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

“Με το σέρφινγκ να αποτελεί το επίσημο άθλημα της πολιτείας της Καλιφόρνιας και την ισχυρή κουλτούρα του σέρφινγκ που κυριαρχεί εδώ, όπως και την ελκυστικότητά του για τους ντόπιους, αλλά και τις υπάρχουσες υποδομές, στους Αγώνες του 2028 το παρασέρφινγκ μπορεί να προσφέρει σπουδαίες αξίες και ενέργεια στο Παραολυμπιακό πρόγραμμα.

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τη συμπερίληψη στους Παραολουμπιακούς Αγώνες από τους διοργανωτές του 2028 στο Λος Άντζελες και ελπίζουμε να έχουμε πετύχει τον στόχο μας, όταν η απόφαση θα ληφθεί αργότερα εντός της χρονιάς”, ανέφερε ο Αγκέρε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ