fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Η κακοκαιρία περιόρισε το πρόγραμμα αγώνων στην Αυστρία

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Η κακοκαιρία περιόρισε το πρόγραμμα αγώνων στην Αυστρία

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες επηρέασαν το πρόγραμμα του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι ΑμΕΑ στο Στάιναχ αμ Μπρένερ της Αυστρίας καθώς από τους αρχικά 8 προγραμματισμένους αγώνες πραγματοποιήθηκαν οι τέσσερις.

 Οι αγώνες που έγιναν ήταν εκείνοι σε υπεργιγαντιαία κατάβαση ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες, όπως και στο πρώτο διήμερο της σεζόν, ο Αυστριακός Γιοχάνες Άιγκνερ και ο Γάλλος Αρτούρ Μποσέ ήταν εκείνοι που διακρίθηκαν. Ο Άιγκνερ πήρε τη νίκη στην κατηγορία με προβλήματα όρασης ενώ ο Μποσέ νίκησε στην κατηγορία των όρθιων. Στην κατηγορία καθιστών νικητής και στους 2 αγώνες ήταν ο Νορβηγός Γιέσπερ Πέντερσεν.

 Στις γυναίκες το σενάριο επαναλήφθηκε στο διήμερο με την Ιταλίδα Κιάρα Μάτσελ να παίρνει την πρώτη θέση στην κατηγορία με προβλήματα όρασης, ενώ η Έμπα Άρσιοε από την Σουηδία επικράτησε στις όρθιες και η Γερμανίδα Άννα-Λένα Φόρστερ στις καθιστές.

 Επόμενος σταθμός το διάστημα 10 με 14 Ιανουαρίου του 2023 στο Βεϊσονάζ της Ελβετίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 8 αγώνες, 2 τεχνικής κατάβασης και 6 γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ