fbpx

Super Cup: Όλα έτοιμα για τον πρώτο τίτλο στην Τρίπολη μεταξύ Παναθηναϊκού και Δωδεκάνησου (pic)

Super Cup: Όλα έτοιμα για τον πρώτο τίτλο στην Τρίπολη μεταξύ Παναθηναϊκού και Δωδεκάνησου (pic)

Το Σάββατο (26/11) θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Συγκεκριμένα, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης θα διεξαχθεί το Super Cup σε έναν αγώνα μεταξύ του νταμπλούχου Παναθηναϊκού και της Δωδεκάνησου.

Η Τελετή Έναρξης θα γίνει στις 19:15 και το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 20:00 και η αναμέτρησει θα καλυφθεί με live streaming από τη σελίδα της ΟΣΕΚΑ στο Facebook.

Το Super Cup θα διαιτητεύσουν οι: Βασίλης Μπίκας, Κώστας Αθανασόπουλος, Τάσος Αθανασόπουλος. Κομισάριος είναι ο Παναγιώτης Καμίτσος, ενώ στη Γραμματεία θα βρίσκονται οι: Ιουλία Χρονοπούλου (σημειωτής), Γιάννης Παπαχαραλάμπους (χρονομέτρης) και Σπύρος Πετσούνης (24’’).

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (25/11), ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, μέλη της διοίκησης, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποδέχθηκαν τις δύο ομάδες, είχαν συνομιλία με τους εκπροσώπους της ΟΣΕΚΑ (Χάρη Περδίκη και Χρήστο Καλούδη) και σε οικογενειακό κλίμα δείπνησαν όλοι μαζί και ευχήθηκαν έναν καλό αγώνα σε γεμάτο γήπεδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ