fbpx

Online προπόνηση με την συνεργασία της Allianz

Online προπόνηση με την συνεργασία της Allianz

H Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Allianz παρέχουν μία σειρά online προπονήσεων για νεαρούς ανθρώπους με προβλήματα κίνησης, με βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με πρωταγωνιστές αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων.

 Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος MoveNow και έχει στόχο να βελτιώσει τη ζωή των νέων μέσω του αθλητισμού, μία συνεργασία της Allianz με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή. Πρόκειται για ένα από τα 24 προγράμματα στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 «Υπάρχει ένα κενό που αυξάνεται αναφορικά με την προσβασιμότητα στον αθλητισμό», είπε ο Άικε Μπούργκελ, επικεφαλής του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού προγράμματος της Allianz. «Μέσω της συνεργασίας μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ελπίδες και τις ανάγκες των αθλητών ΑμΕΑ δημιουργώντας ένα μονοπάτι συμμετοχής για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και να εμπνεύσουμε τους νέους να μείνουν δραστήριοι».

 Σε αυτά τα βίντεο οι αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων θα μοιράζονται τα αθλητικά τους ταξίδια εκπαιδεύοντας τις μελλοντικές γενιές για το πως θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με προγράμματα που θα είναι διαθέσιμα για download.

 H κάτοχος του Παραολυμπιακού τίτλου στο μήκος, η Φλερ Γιονγκ από την Ολλανδία και η Ιρλανδή σφαιροβόλος Μέρι Φιτζέραλντ παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα όπως και ο Αυστριακός τενίστας σε αμαξίδιο Νίκο Λάνγκμαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ