fbpx

Η διαδρομή του Ταϊγανίδη προς τον Πανορμίτη (vids & pics)

Η διαδρομή του Ταϊγανίδη προς τον Πανορμίτη (vids & pics)

Από τις 7:00 το πρωί της Παρασκευής (4/11), ξεκίνησε ο Παραολυμπιονίκης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, την προσπάθεια του να διανύσει την απόσταση Ρόδος-Πανορμίτης Σύμης, για το εγχείρημα “κολυμβητικό Τάμα του Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη”.

Ο 41χρονος αθλητής συνοδεύεται από τον ιατρό γενικής Ιατρικής, Εμμανουήλ Νικάνδρου-Μάρκου, από τους διασώστες-ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από την ναυαγωσώστρια ανοιχτής θαλάσσης, Μαρία Ρέγκλη.

Δίπλα στον Χαράλαμπο βρίσκεται και ο Προεδρος της ΕΠΕ (Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής), Γιώργος Καπελλάκης, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, συναθλητής του Χαράλαμπου, αλλά και χρυσός Παραολυμπιονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εκκίνηση δόθηκε από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα ο οποίος βρίσκεται καθ ́ολη τη διάρκεια του εγχειρήματος δίπλα στον Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, ώστε ο αθλητής να πραγματοποιήσει το Τάμα του και να κολυμβήσει μέχρι τον Πανορμίτη Σύμης.

https://kolymvisi-amea.apexsports.gr/2022/10/07/o-charalampos-taiganidis-tha-kolympisei-ti-diadromi-rodos-panormitis/
https://kolymvisi-amea.apexsports.gr/2022/10/23/o-pyrros-dimas-tha-dosei-to-paron-sto-simantiko-egcheirima-tou-charalampou-taiganidi-sti-rodo/
https://kolymvisi-amea.apexsports.gr/2022/10/30/charalampos-taiganidis-stin-rodo-gia-na-ekplirosei-to-tama-tou-vid/
https://kolymvisi-amea.apexsports.gr/2022/11/04/tha-kolympisei-apo-ti-rodo-mechri-ton-panormiti-symis-o-charalampos-taiganidis/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ