fbpx

Ο Πανσερραϊκός σε 3on3 στη Σόφια

Ο Πανσερραϊκός σε 3on3 στη Σόφια

Το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι μέρος της ζωής μας, εντός κι εκτός παρκέ. Είμαστε χαρούμενοι και συνάμα περήφανοι, που οι ομάδες μας μετέχουν σε ολοένα και περισσότερες εκδηλώσεις, που το άθλημά μας γίνεται αφορμή για να ανταμώσουμε. Ο Πανσερραϊκός συμμετείχε το Σαββατοκύριακο σε τουρνουά 3on3, που διοργάνωσε η Λέβσκι στην κεντρική πλατεία NDK της Σόφιας. Κάτι που παλιότερα δεν μπορούσαμε να το ονειρευτούμε.

Οφείλουμε ένα μεγάλο «μπράβο» στον πρόεδρο του σωματείου, Τάσο Παναγιώτου, στην προπονήτρια (και μέρος του τιμ της Εθνικής ομάδας), Ευδοξία Καρυοφυλάκη και φυσικά στους αθλητές, γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

Με τέτοιες δράσεις, όχι μόνο εκπροσωπείται με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο, αλλά αναπτύσσεται και διευρύνεται η βάση της πυραμίδας, που είναι οι αθλητές κι αθλήτριες. Ως ΟΣΕΚΑ όχι μόνο στηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες, αλλά τις χειροκροτούμε.

Ο σπόρος έχει πιάσει, το άθλημά μας ανθίζει κι όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να φέρουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους κοντά μας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους διοργανωτές του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ