fbpx

Η τελετή λήξης της σχολής προπονητών

Η τελετή λήξης της σχολής προπονητών

Οι καθηγητές τους υποστηρίζουν ότι ήταν οι… «καλύτεροι μαθητές, που είχαν ποτέ σε σχολή προπονητών». Οι 11, που πλέον έχουν δίπλωμα προπονητή μπάσκετ με αμαξίδιο (Γ’ κατηγορίας) έγραψαν ιστορία, καθώς είναι οι πρώτοι πιστοποιημένοι προπονητές στον χώρο μας. Όσοι κι αν ακολουθήσουν -ελπίζουμε πολλοί- αυτοί είναι οι πρωτοπόροι.

Η Τελετή Λήξης της σχολής προπονητών έγινε σήμερα στο ΣΕΦ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά. «Το επίπεδο ενός αθλήματος προκύπτει από το επίπεδο των προπονητών του» είπε ο ΓΓΑ, ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τεράστιες αθλητικές επιτυχίες, άρα ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο διευθυντής της σχολής, Θανάσης Στρίγκας, ήταν συγκινημένος. Μίλησε για τους μαθητές, για τους καθηγητές, για τη συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ. Δεν ξέχασε κανέναν…

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάσης Κατσής, τόνισε τη σημασία της μαθησιακής διαδικασίας στον αθλητισμό. Κι είναι αλήθεια πως η δική του συνδρομή ήταν σημαντική, στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, ευχαρίστησε όσους -με τον έναν ή άλλο τρόπο- βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της πρώτης σχολής.

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αν κι βρίσκονταν για ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας, έστειλε χαιρετισμό, με τον οποίο επιβεβαίωσε ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πάντα ανοιχτό για το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο εμπνευστής αυτής της σχολής, Χρήστος Καλούδης, μοίρασε (μαζί με τον Γιώργο Μαυρωτά) τα διπλώματα στους νέους προπονητές.

Οι 11 επιτυχόντες είναι (με αλφαβητική σειρά): Άγγελος Διμπιτούζης, Γιώργος Κοντός, Σπύρος Κρίθης, Γιώργος Μακρής, Κώστας Μιχαλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σκορδύλης, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Μανώλης Τουλουπάκης, Νίκος Τσιντάρης, Γιάννης Χαλδαίος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Κώστας Σιάχος κι ο Αδριανός Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ